top of page

MOJE POSLANSTVO JE

SPREMINJATI ŽIVLJENJA NA BOLJE.

In moja naloga je, da vas izmojstrim v prepoznavanju svojih optimalnih izbir, ki podpirajo vaše telo, krepijo vaše zdravje in vas napajajo z energijo.

Vse z namenom, da postanete sami sebi najboljši nutricionist, osebni trener in svetovalec.

 

Vaše telo ve, kaj potrebuje. Le prisluhnite in zaupajte mu. Nato pa začnite sodelovati z njim.

Konec bojevanja, nič več stradanja in ekstremnih naporov. Samo še ljubeča skrb zase, svoje telo, dušo in srce.

Screenshot 2021-10-13 at 15_edited.png
Nadiža_Aljaša Rebolj_edited.png

ISKRENO IN ISKRIVO.

Že več kot desetletje pomagam ustvarjati temeljite spremembe in preboje v življenjih posameznikov in tudi v najuspešnejših podjetjih pri nas.

 

Pomagam se vam osredotočiti na tisto, kar v življenju v resnici šteje, da bi zaživeli bolj zdravo, vitalno, bogatejše, zavestno in izpolnjujoče življenje.

 

Vitalnost zame pomeni, da se počutim fenomenalno v svojem telesu. Na telesni in tudi čustveni, mentalni in energijski ravni. Da sta moja duša in telo prepletena v celoto, ki me optimalno podpira pri mojih vsakodnevnih uspehih.

 

Uspeh zame pomeni, da se zjutraj zbudim z nasmehom na obrazu, da sem hvaležna za vse, kar sem in kar se mi dogaja v življenju, in da se veselim vsake sekunde, ki je pred menoj.

 

Vsem želim, da bi bili USPEŠNI in VITALNI.

 

Zato sem ustanovila Klub uspeha in vitalnosti – unikatno spletno članstvo, da lahko delujemo kot ekipa in se mojstrimo kot posamezniki.

 

Z dokazano učinkovitim sistemom podpore, ki sovpada z vašim urnikom, življenjskim slogom in pripravljenostjo na naložbo vase, vas podprem, da odkrijete svoje unikatne ključe za top kondicijo in zaživite vitalno na vseh ravneh svojega življenja.

 

Vse z namenom, da bi vam z raketnim pogonom pomagala premostiti razdaljo med tem, kjer ste in kamor želite priti.

Image by Denys Nevozhai
Brezplačni strateško – prebojni posvet

DOBITE SEBE NAZAJ – UNIKATNA METODA ZA USPEH IN VITALNOST

Lepo vas povabim k prijavi na brezplačni strateško-prebojni posvet, na katerem boste že:

Ozavestili, kaj vas je do zdaj oviralo pri tem, da se še vedno vrtite v začaranem krogu in ne najdete dolgoročne rešitve za svoje edinstveno telo, zdravje in počutje.

Prejeli načrt in spoznali korake unikatne metode uspeha in vitalnosti, ki vas bo sistematično vodila, da boste ta začarani krog za vedno prekinili, začeli uživati v svojem telesu in polno izkoristili vse svoje potenciale.

Začutili novo mero energije, moči in zaupanja vase, da vam bo tokrat zagotovo uspelo ljubeče poskrbeti zase, svoje telo, dušo, um in srce.

To sem jaz.

Vrhunska športnica  Strastna podjetnica Priznana coachinja   Predavateljica    

Večna raziskovalka Empatična pozitivka   

 Gurmanka  Popotnica  Mama

Izobrazba, certifikacije, nazivi ... 

Vrhunska športnica

Vrhunec moje profesionalne športne kariere pomenijo igranje za slovensko rokometno reprezentanco, osvojitev bronaste medalje na Mediteranskih igrah leta 2000, osvojitev naslova španske državne prvakinje leta 2004 in igranje v ligi prvakinj.

Akademsko ozadje

Sem diplomirana ekonomistka, magistra znanosti na področju menedžmenta, trenutno vpisana na magistrski študij psihologije, mentorica in predavateljica na Višji strokovni šoli za velnes in kozmetiko v Ljubljani.

Certifikacije, izobraževanja ...

  • ACTP akreditirana Coachinja (International Coach Federation, ZDA)

  • Prehranska svetovalka (Association of Fitness Professionals - AFP) 

  • Akademija Zdravilstva: program dietetike in diagnostike po tradicionalni kitajski medicini (TKM)

  • Mentorica olimpijskih izobraževanj

  • Učiteljica nordijske hoje in tekov 2

  • NLP-seminarji, seminarji za dvigovanje poslovne uspešnosti (doma in v tujini), seminarji promocije zdravja na delovnem mestu (GZS-Zdravi2)

Podjetnica

  • Več kot 15 let izkušenj in več kot 1000 izpeljanih delavnic, predavanj, celovitih programov. Sodelovanje s številnimi uspešnimi podjetji pri nas in v tujini.