top of page

MOJE POSLANSTVO JE

SPREMINJATI ŽIVLJENJA NA BOLJE.

In moja naloga je, da vas izmojstrim v prepoznavanju svojih optimalnih izbir, ki podpirajo vaše telo, krepijo vaše zdravje in vas napajajo z energijo.

Vse z namenom, da postanete sami sebi najboljši nutricionist, osebni trener in svetovalec.

 

Vaše telo ve, kaj potrebuje. Le prisluhnite in zaupajte mu. Nato pa začnite sodelovati z njim.

Konec bojevanja, nič več stradanja in ekstremnih naporov. Samo še ljubeča skrb zase, svoje telo, dušo in srce.

Screenshot 2021-10-13 at 15_edited.png
Nadiža_Aljaša Rebolj_edited.png

ISKRENO IN ISKRIVO.

Že več kot desetletje pomagam ustvarjati temeljite spremembe in preboje v življenjih posameznikov in tudi v najuspešnejših podjetjih pri nas.

 

Pomagam se vam osredotočiti na tisto, kar v življenju v resnici šteje, da bi zaživeli bolj zdravo, vitalno, bogatejše, zavestno in izpolnjujoče življenje.

 

Vitalnost zame pomeni, da se počutim fenomenalno v svojem telesu. Na telesni in tudi čustveni, mentalni in energijski ravni. Da sta moja duša in telo prepletena v celoto, ki me optimalno podpira pri mojih vsakodnevnih uspehih.

 

Uspeh zame pomeni, da se zjutraj zbudim z nasmehom na obrazu, da sem hvaležna za vse, kar sem in kar se mi dogaja v življenju, in da se veselim vsake sekunde, ki je pred menoj.

 

Vsem želim, da bi bili USPEŠNI in VITALNI.

 

Zato sem ustanovila Klub uspeha in vitalnosti – unikatno spletno članstvo, da lahko delujemo kot ekipa in se mojstrimo kot posamezniki.

 

Z dokazano učinkovitim sistemom podpore, ki sovpada z vašim urnikom, življenjskim slogom in pripravljenostjo na naložbo vase, vas podprem, da odkrijete svoje unikatne ključe za top kondicijo in zaživite vitalno na vseh ravneh svojega življenja.

 

Vse z namenom, da bi vam z raketnim pogonom pomagala premostiti razdaljo med tem, kjer ste in kamor želite priti.

Image by Denys Nevozhai
Brezplačni strateško – prebojni posvet

DOBITE SEBE NAZAJ – UNIKATNA METODA ZA USPEH IN VITALNOST

Lepo vas povabim k prijavi na brezplačni strateško-prebojni posvet, na katerem boste že:

Ozavestili, kaj vas je do zdaj oviralo pri tem, da se še vedno vrtite v začaranem krogu in ne najdete dolgoročne rešitve za svoje edinstveno telo, zdravje in počutje.

Prejeli načrt in spoznali korake unikatne metode uspeha in vitalnosti, ki vas bo sistematično vodila, da boste ta začarani krog za vedno prekinili, začeli uživati v svojem telesu in polno izkoristili vse svoje potenciale.

Začutili novo mero energije, moči in zaupanja vase, da vam bo tokrat zagotovo uspelo ljubeče poskrbeti zase, svoje telo, dušo, um in srce.

To sem jaz.

Vrhunska športnica  Strastna podjetnica Priznana coachinja   Predavateljica    

Večna raziskovalka Empatična pozitivka   

 Gurmanka  Popotnica  Mama

Izobrazba, certifikacije, nazivi ... 

Vrhunska športnica

Vrhunec moje profesionalne športne kariere pomenijo igranje za slovensko rokometno reprezentanco, osvojitev bronaste medalje na Mediteranskih igrah leta 2000, osvojitev naslova španske državne prvakinje leta 2004 in igranje v ligi prvakinj.

Akademsko ozadje

Sem diplomirana ekonomistka, magistra znanosti na področju menedžmenta, trenutno vpisana na magistrski študij psihologije, mentorica in predavateljica na Višji strokovni šoli za velnes in kozmetiko v Ljubljani.

Certifikacije, izobraževanja ...

  • ACTP akreditirana Coachinja (International Coach Federation, ZDA)

  • Prehranska svetovalka (Association of Fitness Professionals - AFP) 

  • Akademija Zdravilstva: program dietetike in diagnostike po tradicionalni kitajski medicini (TKM)

  • Mentorica olimpijskih izobraževanj

  • Učiteljica nordijske hoje in tekov 2

  • NLP-seminarji, seminarji za dvigovanje poslovne uspešnosti (doma in v tujini), seminarji promocije zdravja na delovnem mestu (GZS-Zdravi2)

Podjetnica

  • Več kot 15 let izkušenj in več kot 1000 izpeljanih delavnic, predavanj, celovitih programov. Sodelovanje s številnimi uspešnimi podjetji pri nas in v tujini.

  • Coaching in svetovanje 1:1 številnim vrhunskim menedžerjem in voditeljem nove dobe.

  • Mentoriranje in podpora top talentom, da na svoji poti dozorijo in zablestijo, a pri tem ne izgorijo.

Sr(e)čna zgodba

Začetek moje poti

Vse se je začelo na vrhuncu moje športne kariere. Čeprav je bilo na zunaj videti, da mi vse uspeva, se v sebi nisem počutila dobro (začelo se je pri fizičnem počutju) in želela sem vedeti, zakaj. To je namreč vplivalo na moje sposobnosti, kakovost igre in za tem na psihično počutje. Začela sem raziskovati prehrano in vzorce, ki so me nezavedno vodili.

Kaj je moja strast 

Najbolj me izpopolnjuje vedenje, da sem nekomu v podporo pri tem, da postaja zadovoljen s svojim telesom in srečen v svojem srcu. Osrečuje me biti priča zgodbam o uspehu, ko vidim prebujeno notranjo moč ljudi, njihovo zdravo in vitalno telo ter preskok v tisto smer, ki je njihova prava pot.

Življenje je moje učenje

Nenehno raziskujem, poslušam, berem, gledam, dajem v prakso in se učim. Učenje je moje življenje. Je notranja moč, ki me v življenju žene naprej.

Sočutje skozi razumevanje

Zgodba mojega življenja, različne vloge v njem in prirojeni čut za sočloveka mi omogočajo, da se lahko poistovetim s širšim krogom ljudi. Vrednote, ki jih živim, so spoštovanje do vsega in vsakogar, nenehna rast, odgovornost, avtonomnost in svoboda.

Nadižin prehranski coaching

Kaj v svojem življenju hranite vi? Hrana je energija. Hrana je gorivo. Hrana je temelj za vse. S hrano se lahko ranimo in s hrano se lahko zdravimo. Hrana je ljubezen. Hrana so odnosi. Hrana so naše misli. Hrana je tudi naše poslanstvo in dobro opravljeno delo. Včasih je hrana, ki jo potrebujemo, le dober spanec ali poseben užitek. In prava, zdravilna, organska in gurmanska hrana je moja strast.

Štiri ravni delovanja

Človeško bivanje ima več dimenzij in pri svojem delu vedno naslavljam pomembnost vseh – fizična, čustvena, mentalna in energijska. Z našim delovanjem jih lahko »hranimo« ali pa »ranimo«.

Interdisciplinarni pristop

S svojim unikatnim pristopom, ki je nastajal v letih prakse, izobraževanj in moje zgodbe, vem, da vas lahko podprem prav pri tistem, pri čemer podporo potrebujete.

Sinergije, projekti, sodelovanja