top of page
Image by LinkedIn Sales Solutions

MISLI
MNENJA
POHVALE

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh.

Poslovni partnerji in stranke o nas

Z Nadižo Pleško iz podjetja NPC sodelujemo že vrsto let. Za naše sodelavce izvaja veliko izobraževanj s področja prehrane in oblikovanja zdravega življenjskega sloga. Udeleženci njenih delavnic in webinarjev so vedno zelo zadovoljni, saj dobijo veliko koristnih in praktičnih napotkov ter nasvetov.

 

Posebej pohvalno pri njenih nastopih je, da izhaja iz lastnih izkušenj in tega, kar je sama preizkusila. Ne vsiljuje točno določenega načina prehrane oz. življenjskega sloga, ampak predstavlja tisto, kar sama »živi« in pozna. Vedno postreže še z dodatnimi informacijami in tako udeležence seznani z možnimi alternativami. Večkrat poudarja, da mora vsak posameznik sam pri sebi po preizkušanju ugotoviti, kaj mu od ponujenega najbolj ustreza.

Vilma Prezelj,

HR, Telekom Slovenije, d. d.

telekom-slovenije-logo-pointbleu.png

Z Nadižo sem sodelovala pri programu vzpostavitve zdravega in vzdržnega prehranjevalnega ritma, ki ustreza mojemu aktivnemu načinu življenja na poslovnem in privatnem področju, ter mi omogoča vzdrževanje teže ter ohranjanje energije na dokaj visoki ravni.

 

Nadiža pri svojem delu združuje bogate profesionalne in življenjske izkušnje tako iz svoje športne kot tudi svetovalne kariere iz področja prehrane, ki ji pomagajo pri razumevanju individualnega življenjskega stila in izhajajočih izzivov, pomaga pri osebni transformaciji in z jasno vizijo ter profesionalno komunikacijo usmerja zelo konkretne aktivnosti ter s svojim srčnim in odprtim pristopom olajša spremembo življenjskega stila.

Klaudija Časar Torkar,

CEO, ALD Automotive Belgium

Klaudija Časar Torkar.JPG

Delo z Nadižo je dalo odlične rezultate. V obdobju šestih mesecev imam 8,4 kg manj, močno se mi je zmanjšal obseg trebušne (viscelarne) maščobe in tudi splošni odstotek maščobe se mi je znižal za dobre 4 odstotke.

Skupaj sva našla pravo kombinacijo prehrane, gibalnih in dihalnih vaj, kar mi omogoča vzdrževanje ustrezne psihofizične pripravljenosti.

Ker sem veliko na poti in ne morem imeti popolnoma ustaljene “dnevne rutine”, je bil to še poseben izziv. Danes se počutim občutno bolje kot pred začetkom najinega dela.

 

Jože Torkar,

COO, Resalta

 

 

Jože Torkar.jpg

Ko se človek odloči nekaj spremeniti v svojem življenju, je postavljen pred vprašanje -- kako naj se tega lotim. Kje in kako začeti, kako ravnati, da bo najbolje zame? Vemo namreč, da je vsako telo drugačno, pa tudi to, da nekdo nekaj naredi lažje, drugi težje in potrebuje več spremljanja in spodbude.

 

Če se človek obrne na Nadižo, dobi vse v paketu. Razumevanje, da je težko spremeniti nekaj, kar si prej počel 30 ali več let, usmeritve, kako se stvari lotiti na ravni celotnega načina življenja, in tudi strokovne napotke, kdaj v dnevu in kaj je dobro jesti, da ima človek dovolj energije in moči za vsakdanje obveznosti in dobro energijsko počutje.


Nadiži sem neizmerno hvaležna, da me je in me še vedno spremlja in usmerja na poti boljšega počutja in ohranjanja telesne teže. Njeno znanje in strokovnost sta neprecenljiva, hvaležna sem ji za vse napotke, recepte in sporočila.


Vsem, ki bi želeli nekaj spremeniti, pa se za to še niste odločili, postavljam vprašanje, ki ga je pred približno 5 leti ona postavila meni: Kdaj, če ne zdaj?
Druženje z njo toplo priporočam.

Božislava Čož,
prof. slov. j. in knjiž. in literarna komparativistka

Prehranski coaching pri Nadiži mi je priporočila prijateljica, ko sem se hotela znebiti nekaj odvečnih kilogramov. In rezultati so bili po pičlih treh mesecih odlični: izgubila sem odvečne kilograme, tudi počutje se je izboljšalo in utrujenost je izginila. Priporočam!

Urša Manček,

direktorica, Diogena d.o.o., marketing in PR

Urša Manček (1).jpg

Nadižinemu prehranskem coachingu sem se priključila maja 2019 z namenom da mi pomaga izgubiti kilograme.


Program je bil vrhunski, saj sem v desetih mesecih zgubila 28 kg in jih do danes (november 2021) uspela zadržati.


To mi zagotovo nebi uspelo brez Nadiže, saj je za vsako skušnjavo, v katero človek zapade, uspela najti razlago in rešitev. Hvaležna sem ji za vse, kar me je naučila.

Nada Tutnjić

Z Nadižo je enostavno lepo sodelovati. Je suverena in visoko strokovna na svojih nastopih, predavanjih. Zraven pa še prijetna oseba z visoko razvito čustveno inteligenco.

Dejan Jesih
CEO PICJD d.o.o. 

Dejan Jesih (1).jpg

Nadižin prehranski coaching je bil zame zadnji poizkus, da izgubim kakšen kilogram in se začnem še bolj zdravo prehranjevati. Nad njenim vodenjem skozi 8 tedenski program sem bila navdušena.

 

Ves čas je bila dana opora tudi v kolikor je bilo potrebno ena na ena. Z njeno pomočjo sem končno počasi začela izgubljati kilograme in našla sistem, ki pri meni deluje. Z veseljem bi se udeležila še kakšnega daljšega tečaja, ker vidim, da mi po 8 tedenskem opravljenem tečaju manjka podpora.

 

Vesela sem tudi bila, da na tečaju ni bil poudarek na hrani, ki ima neko eksotično ime in da smo izhajali iz hrane, ki je značilna za Slovenijo.

ANDREJA Fink,

Telekom Slovenije

telekom-slovenije-logo-pointbleu.png

Stres in hitra prehrana sta žal postala del našega vsakdanjika, zato smo se v podjetju pred časom odločili, da bomo vsem zaposlenim omogočili izobraževanje z namenom vsesplošnega izboljšanja kvalitete življenja s poudarkom na organizaciji prehrane med delovnim časom ter tudi izven delovnega časa.

 

Seminar gospe Nadiže - 28 dnevni ADRIAPLIN BE WELL IZZIV se je izkazal za izjemno uspešnega oziramo lahko trdimo kar najuspešnejšega med doslej izvedenimi, saj po vsem tem času zaposleni še vedno govorijo, kako dragocen je bil ta seminar in kako je vplival na njihove vsakdanje navade.

Gospa Nadiža nam je informacije podala na zelo enostaven in razumljiv način, podkrepljen z dejanskimi primeri, še zlasti pa smo bili navdušeni nad praktičnim delom, kjer smo bili priča tudi pripravi uravnoteženih obrokov.

ADRIAPLIN d.o.o.

adria plin logo.png
bottom of page