top of page
IMG_0616_edited.jpg

NOVO! SPLETNI DOGODEK Z NADIŽO PLEŠKO

Brezplačen spletni dogodek:

Postani si pomembna in uživaj v svoji preobrazbi

BREZPLAČEN SPLETNI DOGODEK

Postani si pomembna in uživaj v svoji preobrazbi!

Za vse, ki imate dovolj nedelujočih diet, raznih detoxov, jo-jo hujšanja in predvsem dovolj svojih odvečnih kilogramov, slabega počutja in nezadovoljstva s svojo samopodobo.

07. januar 2023 

Mesta so omejena – vabljeni, da si svoje rezervirate zdaj!

 

PODARI SI 12 MESECEV ZA SVOJO PREOBRAZBO

Vse do konca decembra 2022 velja praznična cena za vstop v celoletno spletno članstvo Kluba uspeha in vitalnosti. Namesto 1.490,00 le 899,00 EUR.

* Opomba: Zaradi individualnega pristopa znotraj skupinskega dela so mesta v klubu omejena. Ob zapolnitvi vseh mest, bo klub za leto dni zaprl svoja vrata. 

Na brezplačnem dogodku vam predstavim 3 ključne točke, da boste uživali v vaši probrazbi:

Healthy Salad

Da, želim svoje mesto na brezplačnem spletnem dogodku POSTANI SI POMEMBNA IN UŽIVAJ V SVOJI PREOBRAZBI , ki se bo zgodil 07.01.2023!

Že več kot 10 let združujem znanje in izkušnje s področja dietetike, kitajske medicine, vrhunskega športa, nevroznanosti in psihologije v svoj edinstveni holistični pristop, z upoštevanjem katerega boste uživale na poti svoje preobrazbe in končno začutile kaj je res tisto kar je sinhrono z vami.

 

Prepričana sem, da boste po dogodku zagotovo imeli jasnost o tem zakaj vam do sedaj še ni uspelo in še bolj pomembno, kaj morate narediti sedaj, da vam končno bo.

 

 

 

 

 

 

Mesta na brezplačnem spletnem dogodku POSTANI SI POMEMBNA IN UŽIVAJ NA POTI SVOJE PREOBRAZBE so omejena. Zagotovi si svojega še danes.

 

 

BONUS ZA VSE PRIJAVLJENE: Prav vsi prijavljeni boste imeli možnost, da se po dogodku prijavite na 30 minutno brezplačno svetovanje.

 

 

Nadiza-Plesko-black-low-res_edited.png
bottom of page