top of page
IMG_0616_edited.jpg

LE DO 22.5.2023! KLUB PONOVNO ODPIRA SVOJA VRATA

Začnemo z 21 dnevnim vodenim programom za pretočno in vitalno telo.

BREZPLAČEN SPLETNI DOGODEK

Predstavitev 21 dnevnega programa in članstva v klubu.

Uspeh in Vitalnost. Področji, ki se prepletata.

 

Da bi uresničil svojo vizijo je potrebno, da se v sebi počutiš dobro. Na vseh nivojih. Tako v svojem fizičnem, kot tudi čustvenem, mentalnem in energijskem telesu.

Ga ni SMART postavljenega cilja, ki se bo realiziral, če skupaj z njim ni pravega naboja zadaj. In ga ni zadovoljstva ob doseženem SMART cilju, če le ta izhaja samo iz ega in ne iz naše biti. 

Zato vprašam te. Kaj je tvoj zakaj? Zakaj počneš kar počneš? Zakaj ješ kar ješ? Zakaj si v odnosih v katerih si? Zakaj misliš, kot misliš? Zakaj čustvuješ, kot čustvuješ? Zakaj si tu? 

Sedaj je pravi čas, da sebi rečeš da in narediš nekaj zase. Ne z razloga ugajanja in zadovoljevanja potreb drugih, temveč iz tvoje prave biti. 

Ko deluješ na ta način, gre, vse steče, lahkotno, počutiš se domače, miren si in zaupaš. Veš, da si na pravi poti. Svoji poti.

Dobrodošel, dobrodošla na brezplačnem predstavitvenem dogodku, ki bo potekal

15. maja 2023. 

Mesta so omejena – vabljeni, da si svoje rezervirate zdaj!

 

PODARI SI 12 MESECEV ZA SVOJO PREOBRAZBO

Vse do 22.5.2023 velja posebna cena za vstop v celoletno spletno članstvo Kluba uspeha in vitalnosti. Namesto 580 le 420 EUR.

* Opomba: Zaradi individualnega pristopa znotraj skupinskega dela so mesta v klubu omejena. Ob zapolnitvi vseh mest, bo klub za leto dni zaprl svoja vrata. 

Na brezplačnem dogodku vam predstavim 3 ključne točke, da boste uživali na vaši poti:

Healthy Salad

Da, želim svoje mesto na brezplačnem predstavitvenem spletnem dogodku, ki se bo zgodil 15.05.2023!

Že več kot 10 let združujem znanje in izkušnje s področja dietetike, kitajske medicine, vrhunskega športa, nevroznanosti in psihologije v svoj edinstveni holistični pristop, z upoštevanjem katerega boste uživale na poti svoje preobrazbe in končno začutile kaj je res tisto kar je sinhrono z vami.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nadiza-Plesko-black-low-res_edited.png
bottom of page