top of page

Klub uspeha in vitalnosti 

Mesečni namig: Februar 2022  

"Mesec februar je pravi mesec za zagon vaše limfe in prebavil."

Izkoristi zadnja mesta po posebni ceni.

Mesec februar 2022 je pravi mesec za zagon naše limfe in prebavil.

"Da bomo to lahko storili, bodimo zavestni pri vsem kar počnemo in pomislimo kako to vpliva na nas in naše telo. Začnimo prepoznavati izbire, ki nas hranijo, polnijo, prižigajo, poganjajo, dajo krila, rišejo nasmeh na obrazu, povzročajo metuljčke v trebuhu in nas navdajajo z radostjo v srcu. Zapišite si jih na vidno mesto. To so izbire, ki jim sledimo.

V mesecu februarju se narava začne počasi prebujati iz zimskega spanja in obdobje našega globokega mirovanja se s tem zaključi.

Po vsakem mirovanju, kjer poteka proces regeneracije je potreben nov zagon. Zagon, da odplakne vse kar mora iti, da se ustvari prostor za vse novo, kar mora priti. In tako, kot tudi mi vsako jutro potrebujemo tuš in ustrezna hranila, tako bo tudi mesec februar pravi mesec, da poženemo svojo limfo in prebavila.

Kako? Bodi v naravi, hodi vsak dan, dihaj svež zrak, nastavljaj se soncu, pij več čiste vode, nežno prevrti vse sklepe vsak dan, masiraj se in hodi na masaže, plavaj, vzravnaj se, jej hranil polno hrano, sproščaj se, pojdi v savno, mazili se in neguj …

Ta mesec naj bo tvoj fokus na vsemu kar te poganja naprej, te dela lahkotnega, pretočnega, prožnega, sijočega in čistega.

 

Samo to naj ti bo merilo in samo tja daj svojo energijo."

Pridruži se mi v 12 mesečnem mentorskem programu in dostopaj do vseh vsebin Kluba uspeha in vitalnosti.

Klub uspeha in vitalnosti temelji tako na skupni, kot tudi osebni podporiPrava izbira, če si želite večmesečne mentorske podpore z nižjo investicijo, kot bi jo predstavljalo individualno mentorstvo.

Mentoriranje vsakega člana tega skupinskega programa, katerega cilj je ljubeča skrb zase, svoje zdravje in počutje, je še vedno personalizirano; razlika je samo v tem, da mu prisostvujejo tudi drugi člani (ni zasebno).

Zakaj Klub uspeha in vitalnosti?

Vsakega od vas želim še pred vpisom v klub osebno spoznati (trenutno preko Skype aplikacije) in začutiti vaš izziv ter nato skupaj z vami jasno opredeliti cilje in vizijo, ki vas bodo kot luč na koncu tunela vodili po vaši poti.

Vsem želim omogočiti redni dostop do mene in vsega znanja, orodij in tehnik, ki jih bomo na tedenski bazi in iz meseca v mesec skupaj mojstrili.

Vse z namenom, da postanete sami sebi najboljši nutricionist, osebni trener in svetovalec.

Vaše telo ve, kaj potrebuje. Le prisluhnite in zaupajte mu. Nato pa začnite sodelovati z njim.

 

Konec bojevanja, nič več stradanja in ekstremnih naporov. Samo še ljubeča skrb zase, svoje telo, dušo in srce.

Le še za 5 oseb bo velja posebna cena za vstop v celoletno spletno članstvo Kluba uspeha in vitalnosti. Namesto 1.490,00 le 899,00 EUR.

* Opomba: Zaradi individualnega pristopa znotraj skupinskega dela so mesta v klubu omejena. Ob zapolnitvi vseh mest, bo klub za leto dni zaprl svoja vrata. 

Za vse ostale pa sem pripravila  BREZPLAČNO ČLANSTVO, kjer lahko dostopate do brezplačnih vsebin in tako ostajate v stiku s seboj, svojim telesom in nami. Ko boste začutili, da potrebujete več, mi pišite. Umestila vas bom na rezervacijski seznam, pridružili pa se nam boste takoj, ko se bo v klubu sprostilo kakšno mesto.

V knjižnici Kluba za uspeh in vitalnost pa bodo do takrat na vas čakali zanimivi recepti, prebojne zgodbe, treningi in različna orodja s katerimi si lahko vsakodnevno pomagate do bolj uspešnega in vitalnega sebe.

Začenjam z brezplačnim članstvom (brezplačna registracija)

Ste že prevzeli DARILO, ki sem ga ustvarila posebej za vas

Darilo je posebno zato, ker so v njem zbrana vsa ključna pravila za uspeh in vitalnost v tvojem življenju. In prav je, da jih spoznaš in si tako olajšaš svoje življenje.

Dobrodošli med nami. 

Dobrodošli v Klubu, v katerem delujemo kot ekipa

in se mojstrimo kot posamezniki.

Nadiza-Plesko-black-low-res.png
bottom of page